Екуменистичка обмана у Јерусалиму!

теофило

Огласила се екуменистичка машинерија са својим преварама која стварају пометњу и смутњу. Као упаљена шибица у пласту сена, шири се и проширила се ватра преваре са насловима: ”ВЕЛИКО ЧУДО НА РЕЦИ ЈОРДАН: На жезло патријарха Теофила слетео бели голуб!”. Ову вест су између осталих објавили ”Курир”, ”Србин.инфо” верске радио станице, укључујући ”Слово Љубве” као и многи свештеници и верници на Фејсбуку и Твитеру.

facebook-printscreen-1421662251-609147

И то би као требао да буде знак, да је на призив патријарха Јерусалимског Теофила, Свети Дух слетео у виду голуба на његов жезал? О каква тмина, каква превара!

Сваке године, на дан Богојављења и током молитве на реци Јордану Православни пуштају беле голубове из кавеза. Оваква врста белих голубова, који нису рођени у природи већ у кавезу, се гаје за пригодне прилике, најчешће за свадбе. Очигледно је да ти ”у кавезу рождши” голубови служе и за симболику током молитве на реци Јордану, када неко од верника или свештеника пушта беле голубове (или белог голуба). Сличан овоме, виђали смо спектакле и на Тргу Светог Петра у Ватикану за време њихових молитви за мир, избор папе и слично.

papadove

Верници Светог Православља:”Пазите да вас не преваре, јер многи ће доћи у име моје говорећи: Ја сам… Немојте, дакле, ићи за њима.” (Лука 21:8-9)

10641182_903612756317388_1182836137695639365_n
Патријарх Јерусалимски Иринеј I

Патријарх Теофило III је узурпатор Православног Јерусалимског трона, слично владици Теодосију који је узурпирао трон епископа Рашко-Призренског Артемија. Правог Јерусалимског патријарха Иринеја I су ”пензионисали” и држе га у “притвору” баш због његовог антиекуменизма – исти разлог због којег су српски екуменисти свргли владику Артемија. Не заваравајмо се, Теофило III је екумениста и синкретиста ”пар екселанс”, а ово слетање дресираног патријаршијског голуба  је чист “publicity stunt” на који су се ”упецали” многи! ПРЕВАРА!

Рекох и спасих се!

’Кротки Лафови’

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: